הדרכת עובדים
הדרכות המיועדות לעובדים בחברה או בארגון הן חלק בלתי נפרד מהשגרה המקצועית. יש אינספור סוגים של הדרכות וכל מעסיק וכל
הסטודיו לבישול ואירוח של השפית ורד פרן - חוויה קולינרטית מיוחדת
במשך שנים חלמתי על פינה קולינרית משלי – מקום שהוא גם מטבח, גם בית, וגם חוויה. ידעתי בלב שלם: הוא חייב להיות כאן, בשוק תלפיות. מקום מלא נשמה, קצב, צבעים וריחות.
ובשנת 2017 החלום הפך למציאות – הקמתי את הסטודיו לבישול ואירוח, ממש בלב השוק.
המיקום לא מקרי – מצד אחד מרכזי ונגיש, בצמוד לרחוב סירקין, ומצד שני מחובר למהות של השוק. מהסטודיו שומעים את "פסקול השוק": קולות הצחוק והשיחות בשלל שפות, ההתמקחויות על המחירים, הקשרים בין הסוחרים, ואותו קול קבוע – שכבר שנים צועק "רק היום!" ומזכיר לי למה אני כל כך אוהבת את המקום הזה.
הדרכות המיועדות לעובדים בחברה או בארגון הן חלק בלתי נפרד מהשגרה המקצועית. יש אינספור סוגים של הדרכות וכל מעסיק וכל
מטבח חוץ איכותי הוא תוצאה של הקפדה על הפרטים הקטנים. זה נכון בכל הנוגע ליופיו, הפרקטיות והאיכות של מטבח החוץ
לאחרונה יש לכם תחושה שאתם לא לגמרי יודעים מה קורה בעסק שלכם כשאתם לא נמצאים בו פיזית? אתם רוצים להגביר
לאחר שהתגלה כי אסבסט מזיק מאוד לבריאות, השימוש בו הוצא מחוץ לחוק. כיום, המבנים היחידים שעדיין יש בהם גגות אסבסט
לאחרונה אתם מדפיסים יותר ויותר מסמכים בעבודה? אתם רוצים לעשות זאת בדרך הכי טובה, מרשימה ומהירה שאפשר? אם כך, ברור
זה ממילא לא פשוט לארגן מסיבת יום הולדת אז הרי שקשה אפילו יותר לחשוב על רעיון מקורי בתור תוכנית אומנותית